Fiets door ruit van bakkerij aan Anthony Fokkerlaan gegooid

Geschreven door de Redactie op maandag 26 september 2011

Haarlem – Op de meldkamer in Haarlem kwam in de nacht van zondag op maandag om even voor een uur een telefoontje binnen dat een ruit van een bakkerij aan de Anthony Fokkerlaan was vernield. Politieagenten troffen op locatie niet alleen alleen een vernield ruit aan, maar zagen ook dat er een fiets naar binnen was gegooid. De politie is opzoek naar getuigen van deze vernieling.

Het is goed mogelijk dat de fiets op een eerder moment tegen de bakkerij aan gegooid is. Omdat een dergelijke vernieling lawaai geeft en niet onopgemerkt kan zijn gebleven, verzoekt de politie de mensen die iets gezien of gehoord hebben van de vernieling zich te melden via het telefoonnummer 0900-8844.

  1. vincent
    27 september 2011 op 20:01 | #1

    En dat was dus mijn fiets! hufters!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.