Auto in lichterlaaie in Merovingenstraat Haarlem

Geschreven door Rein van Lierop op vrijdag 23 september 2011

Haarlem – Een felle brand heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een auto in de Merovingenstraat in de Haarlemse Slachthuisbuurt volledig verwoest. De wagen stond geparkeerd tegenover de Aldi toen de brand omstreeks tien voor drie werd opgemerkt. De hulpdiensten spoedden zich naar het voertuig, welke bij aankomst al geheel in lichterlaaie stond.

Dankzij kordaat optreden van de brandweerlieden kon worden voorkomen dat het vuur zou overslaan naar een naastgelegen auto. Men wist de brand snel onder controle te krijgen, waarbij een fikse rookontwikkeling ontstond. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Brandstichting wordt niet uitgesloten.

Fotografie: Rein van Lierop

Geen reacties mogelijk.