86-jarige Haarlemse slachtoffer geworden van babbeltruc

Geschreven door de Redactie op vrijdag 16 september 2011

Haarlem – Een 86-jarige Haarlemse is vrijdagavond rond 22:00 uur het slachtoffer geworden van een babbeltruc en bestolen van geld. Twee voor haar onbekende vrouwen belden bij haar woning in de Leendert Meeszstraat aan en hadden taart bij zich. Met een smoes dat zij de nieuwe buren waren kwamen ze de woning binnen en boden de bejaarde dame taart aan.

Terwijl de bewoonster aan de praat gehouden werd heeft vermoedelijk een derde persoon kans gezien de woning binnen te komen en geld te stelen. De politie is op zoek naar de daders.

De politie waarschuwt vooral oudere burgers voor dit soort praktijken. Mocht u toch het slachtoffer worden doe dan vooral aangifte.

 1. zwaanshoek
  20 september 2011 op 14:20 | #1

  Wat zijn de mensen toch vreselijk asociaal tegenwoordig! dat je zoiets kan doen bij een ouder iemand. Dat je het doet moet je het zelf weten maar deze daders kunnen blijkbaar niets anders dan de oudere mens bedriegen. Tegenwoordig kan je niet eens meer je deur open doen. Niet normaal

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. annaac
  20 september 2011 op 17:51 | #2

  Ik bedacht me laatst dat je vroeger als je s’avonds buiten liep zo gezellig naar binnen kon kijken in de huizen.Nu is alles dicht ….zelf overdag.
  Overal is er angst dus.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.