Politie start onderzoek na autobranden in Indischestraat Haarlem-Noord

Geschreven door Rowin van Diest op maandag 1 augustus 2011

Haarlem – Bij de meldkamer kwam rond 01:30 uur een melding binnen dat er twee auto’s in brand zouden staan aan de Indischestraat. Politie en brandweer gingen naar de locatie, waar ze één nog brandende auto en een smeulende auto troffen. De auto’s stonden elk aan de andere kant van de rijbaan geparkeerd, op dezelfde hoogte.

Buurtbewoners gaven aan dat ze een harde klap hebben gehoord en toen zij poolshoogte gingen nemen zagen zij de auto’s branden. De brandweer heeft de brand geblust, waarna de auto’s zijn afgesleept voor nader onderzoek.

De politie sluit brandstichting niet uit en komt daarom graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben. Ook informatie van rondhangende personen in de buurt kan waardevol zijn. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.