Man opgepakt na telefonische bedreiging tegen ABN AMRO bank

Geschreven door de Redactie op donderdag 4 augustus 2011

Haarlem – De ABN AMRO Bank aan het Houtplein in Haarlem is donderdag aan het begin van de avond telefonisch bedreigd door een man. De man was het niet eens met de gang van zaken en dreigde om met een vuurwapen naar het bankfiliaal toe te komen. Medewerkers alarmeerde direct de politie waarop een onderzoek werd gestart naar de man. Update: 20:25 uur

Gealarmeerde politieagenten kwamen direct naar het Houtplein toe en hielden in kogelwerende-vesten de wacht bij het bankfiliaal voor het geval dat de man zou komen. Uit het onderzoek werd duidelijk waar de man vandaan belden. Politieagenten zijn naar de woning van deze man toe gegaan en hebben de man daar kunnen aanhouden. De politie is nog aan het onderzoeken of de man daadwerkelijk een vuurwapen heeft.

De enorm geschrokken medewerkers van de bank zijn opgevangen en krijgen hulp aangeboden. De bank is de rest van de avond gesloten gebleven.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.