Onbekenden gooien voorwerp tegen ruit van rijdende bus op Italiëlaan

Geschreven door de Redactie op donderdag 4 augustus 2011

Haarlem – Donderdagavond rond 19:15 uur hebben nog onbekenden een zijraam van een bus vernield. De bus reed over de Italiëlaan vlak voor de kruising met de Laan van Angers, toen inzittenden een harde klap hoorden. Een zijraam bleek na de klap te zijn vernield. De politie gaat ervan uit dat er een steen of ander voorwerp naar de bus is gegooid.

Eerder deze week is dit ook al gebeurd en de politie neemt dit hoog op. Het gooien van een voorwerp tegen een rijdende bus, kan levensgevaarlijke gevolgen hebben voor de chauffeur, de passagiers en andere weggebruikers. Op de locatie werd een onderzoek ingesteld, maar er werden geen mogelijke verdachten gezien

De politie zet het onderzoek voort en komt graag in contact met mensen die rond het tijdstip van het incident of daarvoor mensen in de omgeving hebben zien rondhangen. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.