Haarlemmer probeert motoragent van motor te duwen na ruzie in woning

Geschreven door de Redactie op maandag 29 augustus 2011

Haarlem – Maandagavond even na 19:30 uur kwam er een melding binnen dat er ruzie was in de huiselijke sfeer in een woning aan de P.C. Boutensstraat. Politiemensen gingen naar de locatie, waar duidelijk werd dat één van de betrokkenen van de ruzie, een 36-jarige Haarlemmer, er vandoor was gegaan met de auto.

Enkele ogenblikken later kwam een surveillerende motoragent de man tegen op de Jan Gijzenkade. Toen de Haarlemmer de politieman zag, stapte hij direct zijn auto uit en probeerde de agent van zijn motor te duwen. Ook uitte hij bedreigende woorden richting de agent.

De man is vervolgens aangehouden, waarna hij is overgebracht naar een politiebureau.

Geen reacties mogelijk.