19-Jarige Heemstedenaar krijgt klappen op hoofd; 2 jongens aangehouden

Geschreven door de Redactie op zondag 28 augustus 2011

Haarlem – Politiemensen kregen in de nacht van zaterdag op zondag even na 01:00 uur de melding om naar een hotel aan het Houtplein te gaan. Hier zou een jongen zijn die zojuist op straat was mishandeld. De jongen, een 19-jarige Heemstedenaar, vertelde dat hij een aantal klappen op het hoofd had gekregen van twee jongens. Hij hoefde niet naar een ziekenhuis vervoerd te worden.

Politiemensen stelden een onderzoek in en de twee verdachten konden korte tijd later in de omgeving worden aangehouden. Het gaat om twee mannen van 18 en 21 jaar.

Zij zijn overgebracht naar een politiebureau, waar ze zijn ingesloten voor verhoor.

  1. Jorfa
    28 augustus 2011 op 19:19 | #1

    Een Aai over je Bolletje en een Schouderklopje stamt nog uit de Jaren `50 ,maar nu slaan ze je met Zang en Dans de Gipskamer van de dichtbijzijnde Ziekenhuis in.Waar is de Hartelijk en Vriendelijkheid van de mensen gebleven,ik weet het niet meer!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.