Politie opzoek naar getuigen van inbraak in woning en tabakswinkel

Geschreven door de Redactie op donderdag 14 juli 2011

Haarlem – In de nacht van woensdag op donderdag is er bij een woning aan de Boterstraat en een tabakswinkel aan de Belgielaan in Schalkwijk ingebroken. Rond 01:50 uur kwam de melding binnen dat er zou zijn ingebroken bij een woning aan de Boterstraat. Bewoners waren opgeschrikt door glasgerinkel en gingen beneden poolshoogte nemen.

Zij zagen dat er waardevolle spullen waren weggenomen vanaf de tafel die voor een vernield raam stond. Er zijn geen verdachten gezien.

Om 04:25 uur kwam er een melding binnen dat er werd ingebroken bij een tabakswinkel aan de Belgiƫlaan. De politie kwam direct met meerdere eenheden naar de locatie, maar op dat moment waren de verdachten al vertrokken. Volgens getuigen zouden ze zijn weggereden in een auto over de Belgiƫlaan in oostelijke richting. Bij de winkel bleek het rolluik en het glas van de toegangsdeur te zijn vernield. Wat er precies is buitgemaakt is niet bekend.

De politie doet onderzoek naar beide inbraken en is daarom benieuwd of er mensen zijn die iets gezien of gehoord hebben van de inbraak. Ook andere informatie zoals het zien rondhangen van personen op een eerder moment, kan waardevol zijn voor het onderzoek. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.