Auto over de kop op Europaweg; politie treft bestuurder thuis aan

Geschreven door Michel van Bergen op donderdag 7 juli 2011

Haarlem – Een bestuurder van een auto is donderdag in alle vroegte betrokken geraakt bij een verkeersongeval. De man reed over de Europaweg in Haarlem toen het rond kwart voor vijf mis ging. Hij raakte vermoedelijk een stoeprand waarna hij is doorgeschoten naar de andere kant van de weg, een boompje raakte en over de kop op het asfalt terecht kwam.

Politie, ambulance en brandweer verleenden assistentie. De man kon echter zelfstandig zijn auto verlaten en voordat de hulpdiensten waren gearriveerd was de man al vertrokken.

Politieagenten controleerden ondertussen de wagen en kwamen nog wat persoonlijke bezittingen tegen. Een berger was inmiddels ingeschakeld om het voertuig van de weg te halen. De bestuurder bleek toen al thuis te zijn en agenten zijn naar zijn woning gegaan voor een verklaring.

Na ongeveer een uur kon het fietspad weer worden vrijgegeven. De bestuurder van de auto bleek de wagen nog niet zo lang te bezitten, de wagen is woensdag pas op zijn naam gezet.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. Marco
  8 juli 2011 op 09:24 | #1

  MMMM, de bestuurder is in elk geval nog wel zo netjes geweest om met een uitroepteken te waarschuwen dat er een groot opstakel op het fietspad ligt………….;-)

  Maar ff zonder gekheid, gezien het tijdstip en de plaats van het ongeval, heb ik toch wel het idee dat er toch flink gas is gegeven.
  Iets wat overigens de normaalste zaak van de wereld is op dat tijdstip (en daarvoor) op de Europaweg.
  Misschien een idee voor de wetshandhavers om eens in de stille nachtelijke uurtjes een snelheids-controle uit te voeren op de Europaweg.
  Ik denk zomaar dat een controle toch wel een flinke donatie aan de schatkist oplevert en zelfs misschien nog wel een paar rijbewijsjes. (drank en snelheid)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. rico
  8 juli 2011 op 15:36 | #2

  dat uitroepteken is van bedrijf BAM

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. arie
  8 juli 2011 op 15:49 | #3

  Ik hoop dat hij zelf dit ook nog even leest.

  Het is namelijk heel lullig als je ‘s nachts een auto ziet liggen met een vent ernaast die “Help me dan! Help me dan!” staat te gillen alsof er nog iemand in zit, om er vervolgens heen te gaan om hem te helpen (14 trappen want een lift is niet snel genoeg als er iemand ligt dood te bloeden.) en er achter te komen dat hij alweer weggerend is.

  Sta je dan ‘s nachts met je goeie fatsoen.
  Bedankt ouwe…….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. jajaja
  9 juli 2011 op 09:03 | #4

  Lol dat hoorde ik dus.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.