Rijbewijs ingevorderd en drankrijdster aangehouden bij laserguncontrole

Geschreven door de Redactie op maandag 6 juni 2011

Haarlem – Tijdens een laserguncontrole op de Westelijke Randweg (N208) heeft de verkeerspolitie maandagavond 13 hardrijders aan de kant gezet na een snelheidsmeting. Al deze 13 bestuurders hadden een snelheidsoverschrijding van 30 km/uur of meer. De politie controleerde met een lasergun de snelheid van het verkeer komende uit de richting van Santpoort-Noord.

De agenten stonden in de nabijheid van de kruising met de Jan Gijzenkade. Een automobilist had een snelheidsoverschrijding van 64 km/uur: de politie zetten hem aan de kant en vorderde zijn rijbewijs in.

Alle hardrijders moesten gelijk een blaastest afleggen; een van hen bleek onder invloed van alcohol. Tegen deze bestuurster is proces verbaal opgemaakt.

Geen reacties mogelijk.