Politieagenten treffen ladder aan bij CBR-pand aan Kleverlaan na inbraak

Geschreven door de Redactie op dinsdag 7 juni 2011

Haarlem – In de nacht van maandag op dinsdag kwam er even voor 04:00 uur een melding binnen dat er zou zijn ingebroken bij het CBR aan de Kleverlaan. Op de locatie troffen agenten onder meer een ladder aan die tegen de gevel stond. In de omgeving werd direct een zoektocht gestart naar mogelijke inbrekers, maar deze werden nergens aangetroffen.

Er bleek een raam te zijn geforceerd, maar of er ook iets is buitgemaakt is niet bekend. Mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben van de inbraak worden verzocht zich te melden bij de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

 1. Marco
  7 juni 2011 op 13:38 | #1

  shit ………, trap vergeten ;)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. roose
  7 juni 2011 op 15:17 | #2

  Te Koop:: Trap. 1 x keer gebruikt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.