Politie opzoek naar vermoedelijke inbrekers kinderboerderij De Eenhoorn

Geschreven door de Redactie op donderdag 30 juni 2011

Haarlem – Een alerte getuige meldde in de nacht van woensdag op donderdag rond 03:00 uur dat er vermoedelijk werd ingebroken in de kantine van de kinderboerderij in de Bernstraat in Schalkwijk. De getuige had twee jongens weg zien rennen. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld echter het tweetal werd niet meer aangetroffen.

De agenten zagen dat er een raam ingegooid was. Of de twee inbrekers iets hebben buitgemaakt is niet bekend. De politie onderzoekt de zaak en verzoekt getuigen die mogelijk meer kunnen vertellen over de twee jongens of anderszins informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek, contact op te nemen met de politie in Schalkwijk via 0900-8844.

 1. Tim
  1 juli 2011 op 00:24 | #1

  Wat wil je echt stelen bij een kinderboerderij? Een schep en een bezem? Een berg hooi? Compost?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. jajaja
  2 juli 2011 op 13:44 | #2

  Er hangen daar 2 camera’s aan de grote glijbaan als ze die eens gaan gebruiken en laten werken zal dat ook stukken schelen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.