Agressieve man probeert diverse keren Haarlemmer met quad aan te rijden

Geschreven door de Redactie op donderdag 30 juni 2011

Haarlem – Een 29-jarige man heeft donderdagmiddag aangifte gedaan van poging zware mishandeling. De man liep in de Korte Veerstraat waar hij een bestuurder van een quad aansprak omdat deze in een voetgangersgebied reed. De bestuurder probeerde vervolgens diverse keren op de 29-jarige man in te rijden en was verbaal agressief.

De 29-jarige man is voor zover bekend met de schrik vrijgekomen. De politie is op zoek naar de bestuurder van de quad en naar getuigen die de politie informatie kunnen verschaffen die kan leiden tot opheldering van deze zaak.

Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie van het team Centrum/Zuidwest via 0900-8844.

  1. Marco
    2 juli 2011 op 14:05 | #1

    Lijkt me toch niet zo heel erg moeilijk om zo’n ding te vinden.
    Het is nou ook weer niet zo dat die dingen op elke straathoek geparkeerd staan……..

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.