Overvallers rijden supermarkt Marsmanplein binnen en vluchten met buit

Geschreven door Rowin van Diest op woensdag 1 juni 2011

Haarlem – Meerdere overvallers zijn woensdagavond de Plus supermarkt aan het Marsmanplein binnengedrongen om een overval te plegen. Rond half tien reden de overvallers met een auto de voordeur er uit om toegang tot het pand te krijgen. Het personeel wat nog aanwezig was werd bedreigd en moest de geldcassette van de geldautomaat afstaan aan de overvallers.

De overvallers zijn er vervolgens met de auto vandoor gegaan, en hebben deze een paar straten verderop, aan het Doker de Liefdehof, geparkeerd. De politie heeft de auto, welke als gestolen geregistreerd staat, in beslag genomen.

De politie is direct een grote zoektocht begonnen naar de overvallers. Hierbij is onder andere gebruik gemaakt van een politiehelikopter. De Technische Recherche heeft in de winkel en bij de auto een sporenonderzoek ingesteld. Medewerkers van de supermarkt zijn na de overval opgevangen en hebben slachtofferhulp gekregen.

De politie kon woensdagavond nog geen nadere details geven over de overval.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Helena
  2 juni 2011 op 09:15 | #1

  Wat moet dit een vreselijke ervaring voor het personeel zijn.
  Heel veel sterkte allemaal, en ik hoop dat ze de daders snel te pakken krijgen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Wouter
  4 juni 2011 op 09:44 | #2

  Zoo ik ken het meisje die toen werkte en ik was die avond nog bij de plus geweest. Allemaal veel sterkte.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.