Haarlemse bromfietsster(25) gewond bij botsing met auto op de Dreef

Geschreven door de Redactie op woensdag 1 juni 2011

Haarlem – Op de Dreef ontstond woensdagochtend om 09:30 uur een aanrijding waarbij een bromfiets en een auto betrokken waren. De 25-jarige Haarlemse bromfietsster was als gevolg van de aanrijding ten val gekomen. Uit eerste onderzoek bleek dat de vrouw op de bromfiets de Dreef wilde oversteken, omdat het verkeer daar vast stond.

De rijbaan waarop de 56-jarige Hoofddorpse automobilist reed, kon op dat zelfde moment doorrijden, waarna de aanrijding tussen de bromfiets en auto ontstond.

De gewonde vrouw is per ambulance ter controle naar een ziekenhuis vervoerd.

Foto ingezonden door: Matthijs-Matteo

  1. Willy
    2 juni 2011 op 09:31 | #1

    Zo zie je maar weer dat even wat langer wachten niet zo slecht is. Nu zijn er weer twee mensen die de gevolgen van dit ongeluk moeten verwerken en dan is het maar gelukkig dat het niet ernstiger is afgelopen.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.