Overval op Domino’s Pizza aan de Rijksstraatweg in Haarlem-Noord

Geschreven door de Redactie op dinsdag 3 mei 2011

Haarlem – Op een filiaal van Domino’s Pizza aan de Rijksstraatweg in Haarlem-Noord is dinsdagavond een overval gepleegd. De dader kwam rond tien voor elf het filiaal binnen en bedreigde het aanwezige personeel met een mes en eiste geld. De overvaller heeft daarbij een onbekend geldbedrag buitgemaakt en is er in onbekende richting vandoor gegaan. Update 10:45 uur

De politie is direct een uitgebreid onderzoek gestart. Getuigen en medewerkers werden gehoord en bij omwonende werd door politieagenten aangebeld of zij iets gezien hadden. De Technische Recherche heeft alle sporen in de winkel en buiten op straat vastgelegd.

Bij de overval zijn geen personen gewond geraakt.

Update 10:45 uur
De politie laat weten dat het om een man met een lichtgetinte huidskleur zou gaan, lengte ongeveer 1.80m en hij droeg lichte kleding en lichte sportschoenen. De politie wil de overvaller graag aanhouden en verzoekt getuigen die de politie nog niet hebben gesproken, contact op te nemen met de recherche in Haarlem via 0900-8844. Ook mensen die in de dagen voor de overval in de direct omgeving van de pizzeria iets hebben gezien, dat achteraf gezien met de overval in verband kan worden gebracht, worden verzocht contact op te nemen.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Marco
  4 mei 2011 op 18:28 | #1

  Waarom, waarom, waarom????
  Waarom verbaas ik me nou helemaal niet over het signalement van de vermoedelijke dader?
  Dat is eigenlijk standaard geworden inmiddels, dader lichtgetint, sportschoenen etc.etc.
  Ze vergeten er eigenlijk bij te zeggen/zetten van Zuid-europese (TURKSE) of Noord-Afrikaanse (MAROKAANSE) afkomst.
  Hiermee pleit ik de Hollanders niet vrij, maar het is wel verdomd opvallend hoe vaak het voornoemde signalement wordt opgegeven bij een geweldsdelict.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. FS
  10 mei 2011 op 10:47 | #2

  er is 850 euro buit gemaakt

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.