BETEX-team houdt na speurwerk twee gesignaleerde mannen aan

Geschreven door de Redactie op dinsdag 3 mei 2011

Haarlem – Het BETEX-team van de politie Kennemerland heeft deze week een 54-jarige man opgespoord en aangehouden, omdat hij sinds 2006 nog een aantal vonnissen had openstaan. De man moest een boetebedrag betalen òf 37 dagen zitten. Na speurwerk kon de verblijfplaats van de man worden getraceerd en werd hij door de politie aangehouden.

De man (zonder vaste verblijfplaats) heeft het openstaande bedrag betaald en kon weer op vrije voeten worden gesteld.

Vanochtend heeft het BETEX-team een 40-jarige Haarlemmer aangehouden die meerdere vonnissen had openstaan; waaronder 67 dagen hechtenis en een aantal boetebedragen. Ook moest hij zijn rijbewijs nog inleveren bij de politie. De man is vanmorgen door de politie aangehouden en ingesloten.

Geen reacties mogelijk.