Overstekende vrouw op zebrapad aangereden door snorfietser

Geschreven door Michel van Bergen op donderdag 12 mei 2011

Haarlem – Een vrouw is donderdagmiddag omstreeks half twee aangereden op het zebrapad. De vrouw stak ter hoogte van de supermarkt op de Planetenlaan over met haar fiets aan de hand toen een jonge snorfietser haar over het hoofd zag. De snorfietser en de vrouw kwamen met elkaar in botsing en de vrouw kwam hierbij ten val.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om de gewonde vrouw te verzorgen. Ze is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis maar in eerste instantie lijken haar verwondingen mee te vallen. De jongen op de bromfiets hield een schaafwond op zijn been en pijn in zijn hand over aan de aanrijding, de jongen moest zijn weg lopend vervolgen want hij had dermate schade opgelopen dat rijden niet meer mogelijk was. De politie heeft de fiets van de vrouw thuisgebracht.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. stephanie
  13 mei 2011 op 09:01 | #1

  Ze vergeten erbij te zeggen dat voor het zebrapad iemand zn busje had geparkeerd (die zie je hier niet op de foto) en dat ze mekaar daardoor te laat hadden gezien.
  Gebeuren hier wel vaak ongelukken….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. lola
  13 mei 2011 op 10:40 | #2

  Ja dit is een vervelend oversteek punt! en vooral omdat mensen hier vaak auto’s en busjes parkeren waardoor je het lastig kunt zien!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. hoi!!!
  13 mei 2011 op 12:58 | #3

  @stephanie
  Ik zie een busje op de achtergrond en als die het was heeft die nooit voor problemen kunnen zorgen.

  Maar de politie mag daar wel eens een paar bonnen uit gaan delen voor foutparkeren want ze staan daar soms 3 rijen dik gepakeerd

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Missa
  13 mei 2011 op 23:28 | #4

  @ Hoi
  Lees het bericht van Stephanie nog eens goed! Met name het deel waainr ze zegt of je het busje wel of niet goed ziet op de foto ;)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.