84-Jarige man in scootmobiel aangereden door opdringerige automobilist

Geschreven door de Redactie op woensdag 11 mei 2011

Haarlem – Op de kruising van de Zomervaart met de Prins Bernhardlaan ontstond woensdagochtend om 10:20 uur een incident in het verkeer waarvan in eerste instantie niet helemaal duidelijk was wat er nu precies gebeurd is. De melding was dat er een aanrijding met letsel was gebeurd. Ter plekke troffen de agenten een bejaarde man met een invalidenvoertuig, die klaagde over pijn in de nek.

De 84-jarige Haarlemmer was overstuur maar kon zich niet precies herinneren wat er nu gebeurd was. De achterzijde van het invalidenvoertuig was beschadigd.

Getuigen hadden gezien dat de bejaarde man was opgejaagd door een auto die erg dicht achter hem reed, bumperkleefde en toeterde. Op een gegeven moment is de auto tegen het invalidenvoertuig aangereden, waarna de bestuurder de man had ingehaald en rechtsaf de Zomervaart ingereden was. Hier is de bestuurder uitgestapt en heeft hij gekeken of er schade aan zijn auto is ontstaan. Vervolgens is de man doorgereden richting de Kruistochtstraat.

De politie wil graag in contact komen met de bestuurder en vraagt mensen die getuige zijn geweest en mogelijk meer informatie hebben over de aanrijding of de bestuurder, contact op te nemen met 0900-8844. De agenten hebben de bejaarde man naar huis gebracht, hij was erg geschrokken.

 1. fiona
  11 mei 2011 op 21:44 | #1

  schandalig ik hoop dat die gast snel gevonden woord
  ik wens die man heel veel sterkte

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. hoi!!!
  11 mei 2011 op 22:23 | #2

  Vast binden in een scoot en dan aanrijden die gast(en)! Zo erg dat je niet even een beetje respect voor de oudere mede mens kan tonen door even te wachten

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Diemux
  12 mei 2011 op 00:36 | #3

  Gevallentje “auto gebruiken als wapen” – Rijbewijs afnemen en nooit meer terug krijgen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. henk
  12 mei 2011 op 09:21 | #4

  0900-8844 ;)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.