Kind(6) steekt plotseling over en wordt aangereden door automobilist

Geschreven door de Redactie op woensdag 4 mei 2011

Haarlem – Woensdagavond rond 18:30 uur is een 39-jarige Haarlemse automobilist in botsing gekomen met een overstekend kind van 6 jaar. Dit gebeurde aan de Laan van Osnabruck. De automobilist reed over deze weg, toen het kind plotseling de weg op rende. De automobilist heeft nog geprobeerd uit te wijken, maar hij kon niet voorkomen dat het kind de zijkant van de auto raakte.

Het jongetje is door een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd voor behandeling en verdere controle.

 1. wijksehaarlemmer
  6 mei 2011 op 09:38 | #1

  Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is om je kind aan te leren EERST te KIJKEN voor dat het oversteekt…..
  Hoop dat het met de bestuurder zowel het slachtoffertje goed gaat!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. meneer voor jou
  7 mei 2011 op 01:30 | #2

  veel sterkte!!!.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Bavo
  7 mei 2011 op 10:21 | #3

  Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is dat een automobilist binnen een woonwijk rekening houdt met een onverwachte gebeurtenis. Netjes 30 rijden en aandacht bij het rijden. Soms lijkt het overdreven maar het kan een boel narigheid schelen voor alle partijen. Natuurlijk kinderen ook opvoeden t.o.v. het verkeer. Maar het blijven kinderen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. kelly
  13 mei 2011 op 11:31 | #4

  ik deed dat nooit hoor, en als ik het deed werd ik meteen gecorrigieerd door mijn moeder… iets met ouders minder werken en aandacht aan je kind geven en ze dit soort belangrijke dingen leren? en automobilisten idd rekening met kinderen houden in een woonwijk zoals die….

  heel veel sterkte allebei!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Missa
  13 mei 2011 op 23:24 | #5

  We weten niet wat hier exact is gebeurd….de reacties komen voort uit eigen bevindingen….
  En dat het de schuld van ‘werkende ouders’ is, is wel heel ver gezocht….ik ruik altijd een beetje frustratie aan dit soort reacties….
  ?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Mug
  14 mei 2011 op 14:35 | #6

  Wat dacht je van dat de laan van osnabrück en laan van angers gewoon vaak als racebaan gebruikt worden!! Blij voor dat jongetje dat hij het overleefd heeft en voor de bestuurder okay het is een grote schrik, maar neemt niet af dat je al kinderen zag dus dan weet je dat je al beter moet opletten want,kan altijd nog een kind aan komen zoals hier ook het geval was..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.