Dronken man knalt tegen geparkeerde auto’s aan en verlaat plaats ongeval

Geschreven door de Redactie op zondag 22 mei 2011

Haarlem – De politie kreeg zondagmorgen rond 06:15 uur een melding dat op de Schalkwijkerstraat een aanrijding was gebeurd en dat de veroorzaker weggelopen was. De man was met zijn auto tegen twee andere geparkeerde auto’s aangereden. Getuigen hadden dit gezien en waarschuwde de politie. De verdachte werd nog in de Schalkwijkerstraat gesignaleerd.

De man, een 51-jarige Haarlemmer, was stomdronken en kon niet meer op zijn benen staan. Hij schold de politiemensen uit en verzette zich tegen zijn aanhouding. Uiteindelijk wisten de politieagenten hem onder controle te brengen en in te sluiten.

De man bleek bij een blaastest ruim drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij heeft een rijverbod gekregen. De politie maakt proces-verbaal op.

 1. christina
  23 mei 2011 op 10:41 | #1

  yeps, werd er wakker van, wel fijn als je een dagdienst hebt, dus nog een uurtje langer had kunnen slapen, maar goed ik had wel geluk, mijn auto staat normaal gesproken op de plek waar hij tegen de auto vd buren aan is gereden,en de nodige auto,s heeft beschadigd,wat me zeer verbaaste was toen ik uit mijn dienst kwam was hij al weer thuis, en t schofterige is nog, dat een buurman naar m toe is gegaan met een schadeformulier, en zijn antwoord was?ik vul nog niks in, ga eerst de politie aan geven want ik heb een pijnlijke knie,nou, ben benieuwd hoelang zijn auto hier op t hofje blijft staan,niet lang denk ik zo, die gaat gewoon weer rijden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. christina
  25 mei 2011 op 00:07 | #2

  en jaaaa hoor. meneer rijd gewoon met zijn auto, en maakt nog ruzie ook met de buurman waarvan hij tegen zijn auto is gereden.wat een mafketel, ik zou zeggen verblijfvergunning intrekken en opzouten.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.