Vrouw gewond na aanrijding tegen lantaarnpaal op Stresemannlaan

Geschreven door de Redactie op maandag 4 april 2011

Haarlem – Een vrouw is maandagmorgen met haar auto tegen een lantaarnpaal aan de Stresemannlaan gereden. Het ongeval vond rond kwart voor negen plaats toen de vrouw op de verkeerde helft van de weg raakte en tegen de paal tot stilstand kwam. De vrouw kwam bij de aanrijding bekneld in haar wagen te zitten, een kind dat ook in de auto zat raakte gelukkig niet gewond.

De hulpdiensten werden gealarmeerd om de vrouw uit haar auto te bevrijden. De brandweer heeft de wagen open geknipt waarna ze op een brancard uit de auto is gehaald. Na de eerste medische zorg is ze met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Wat de oorzaak van de aanrijding is, is op dit moment nog onbekend. De politie is een onderzoek gestart en een berger heeft de wagen later op de ochtend weggehaald.

Fotografie en video: Michel van Bergen

 1. Ayhan
  4 april 2011 op 16:19 | #1

  Ik heb het gezien, toen ik naar school ging.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Marco
  4 april 2011 op 18:04 | #2

  Gezien de schade en de stand van de lantaarnpaal heb ik toch het idee dat er niet echt langzaam gereden is door de dame in kwestie.
  Voorop gesteld dat er over de toedracht niks bekend is, bekruipt mij toch wel het angstige gevoel dat er in dit geval iets ernstigers aan de hand is geweest.
  Neemt niet weg, dat de stresemannlaan inmiddels toch wel een aardige racebaan is geworden, en dan ook vooral bij die wegversmallingen.
  En ik kan het weten, ben er regelmatig op visite.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.