Inbrekers verklaren over daken van garageboxen te lopen wegens dolle bui

Geschreven door de Redactie op maandag 4 april 2011

Haarlem – De politie kreeg in de nacht van zondag op maandag rond 04:15 uur een melding binnen dat er een man van een dak was gevallen ter hoogte van de Emmalaan. Op de locatie troffen agenten een 36-jarige Haarlemmer gewond aan voor één van de garageboxen. Er was nog een man aanwezig, een 48-jarige Haarlemmer.

Het tweetal verklaarde dat zij in een dolle bui over de daken gelopen hadden. Toen agenten echter in een fietstas van één van de twee diverse inbrekerswerktuigen aantroffen, werden de twee aangehouden. De politie onderzoekt of de mannen ergens hebben ingebroken of dit aan het proberen waren.

De Haarlemmer die van het dak was gevallen, is met botbreuken naar een ziekenhuis vervoerd. De andere man is ingesloten op een politiebureau voor verhoor.

  1. Haarlem
    4 april 2011 op 17:07 | #1

    Wat een stumperds, je moet ook op die leeftijd niet doen alsof je nog lening bent..

    Trouwens, die vieze zuile inbrekers hebben al 2keer me huis leeg gehaald, laat ze nu dan maar eens flink boeten

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.