Politie zoekt verdachten van poging tot inbraak aan de Boerhaavelaan

Geschreven door de Redactie op maandag 25 april 2011

Haarlem – Op de meldkamer kwam er maandagavond even voor 23:00 uur een melding binnen dat er drie verdachten waren gezien bij het raam van een appartement aan de Boerhaavelaan. Zij zouden geprobeerd hebben om de woning binnen te komen door een raam te vernielen. Toen het drietal merkte dat ze gezien werden, zijn ze er vandoor gegaan.

Een zoektocht in de omgeving door politiemensen leverde niets op. De politie wil deze mannen echter alsnog graag aanhouden. Er is slechts een beperkt signalement bekend, namelijk dat het om twee mannen met dreadlocks gaat en één man met een kaal hoofd.

Mogelijk hebben mensen dit drietal voor of na de poging inbraak gezien. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.