Gestolen Mercedes in lichterlaaie op Geertruida Carelsenpad

Geschreven door Rein van Lierop op zondag 17 april 2011

Haarlem – Een Mercedes is in de nacht van zaterdag op zondag uitgebrand op het Geertruida Carelsenpad. Omwonenden ontdekten de brand omstreeks half drie waarna brandweer en politie werden gealarmeerd. Bij aankomst van de hulpdiensten stond het voertuig, welke stond geparkeerd naast een garagebedrijf, al geheel in lichterlaaie.

Brandweerlieden hebben het vuur gedoofd waarna de auto later op de avond is opgehaald door een bergingsbedrijf. De oorzaak van de brand is nog onbekend, brandstichting wordt niet uitgesloten. De auto bleek als gestolen te zijn opgegeven èn betrokken te zijn geweest bij een ongeval, waarna de bestuurder was vertrokken zonder zijn/haar identiteit kenbaar te maken. De politie heeft de auto in beslag genomen en de een onderzoek ingesteld. De afd. Forensische Opsporing stelt het technische onderzoek in.

De brand volgt na een reeks van autobranden eerder deze maand. Toen zijn voertuigen op de Nederlandlaan, Texelhof en Timorstraat door brand getroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Fotografie: Rein van Lierop

Geen reacties mogelijk.