Haarlemmer(37) met behulp van politiehond aangehouden bij burenruzie

Geschreven door de Redactie op woensdag 20 april 2011

Haarlem – Politieagenten gingen woensdagavond omstreeks 19:00 uur af op een melding van een onenigheid in de Polenstraat. De melding was dat er met messen werd gedreigd en met stenen gegooid. Ter plekke bleek de aanleiding van het hele verhaal te liggen in een in incident eerder die dag waarbij een vrouw een man had uitgescholden.

In de avond kwam een 29-jarige Haarlemmer verhaal halen bij de vrouw. De man werd te woord gestaan door een 37-jarige Haarlemmer. Deze laatste had een mes gepakt en zat de eerste achterna. De 37-jarige Haarlemmer heeft daarnaast nog een bloempot naar beneden gegooid toen de 29-jarige Haarlemmer buiten stond.

De 37-jarige man is met behulp van een politiehond aangehouden. De hond heeft niet hoeven bijten.

De man is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor.

  1. meneer voor jou
    22 april 2011 op 04:15 | #1

    De man is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor.
    en voorlopig niet vrij laten???

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.