Harley Davidson gered bij schuurbrand aan de Spaarndamseweg

Geschreven door Michel van Bergen op donderdag 24 maart 2011

Haarlem – Een Harley Davidson kon donderdag rond het middaguur worden gespaard bij een brand. De motor stond in een schuur aan de Spaarndamseweg geparkeerd toen er even na twaalven brand uit brak. De motor werd snel uit de schuur gehaald en met een poederblusser geblust, de eigenaar begon vervolgens met het blussen van de schuur tot de brandweer ter plaatse was.

Het vuur is vermoedelijk ontstaan door benzinedamp die in de schuur aanwezig was in combinatie met het starten van de motor. Twee personen zijn door ambulancepersoneel nagekeken op rookinhalatie omdat ze bij het blussen van de schuur veel rook hadden binnen gekregen. De motor is door de brandweer schoongespoten om het poeder van de blusser eruit te krijgen.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. jacco
    30 maart 2011 op 09:17 | #1

    beetje jammer dat iedereen nu weet waar zo’n motor geparkeerd staat.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.