Automobilist ziet fietsster over het hoofd in Haarlem noord

Geschreven door Michel van Bergen op maandag 14 maart 2011

Haarlem – Een fietsster is maandagmiddag even na zessen gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Het slachtoffer reed over het fietspad op de Vondelweg toen ze werd geschept door een auto die vanuit de Eksterlaan de Vondelweg op wilde rijden. De automobiliste zag vermoedelijk de fietsster over het hoofd.

De vrouw kwam met een harde klap op het asfalt terecht. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om het slachtoffer te verzorgen. Ambulancepersoneel brachten een speciale kraag om zodat de nek van het slachtoffer gestabiliseerd zou worden. Na de eerste verzorging is ze met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De verkeersongevallen analyse (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen om een onderzoek in te stellen naar de toedracht van het ongeval.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.