Afvalcontainer kantelt van vrachtwagen op de Marnixstraat

Geschreven door Michel van Bergen op maandag 28 maart 2011

Haarlem – De chauffeur van een vrachtwagen met containers moet maandagochtend raar hebben opgekeken toen hij met zijn wagen de Marnixstraat in reed. Door nog onduidelijke reden kantelde een volle container met bouwafval van zijn oplegger af en al het troep uit de bak belandde op straat.

Gelukkig liepen er geen mensen naast de container toen deze van de wagen viel. Medewerkers van Spaarnelanden hebben de chauffeur geassisteerd bij het opruimen van het afval, een wagen hield de container omhoog terwijl de chauffeur zijn wagen weg kon halen. Het verkeer ondervond de nodige hinder doordat een kant van de weg tijdelijk was afgesloten.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. ronald
  29 maart 2011 op 17:03 | #1

  Misschien de container niet goed vastgezet……

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. kleintje
  5 april 2011 op 20:43 | #2

  of ze hadden gewoon evve lol en geen zin om te werken

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.