Aanrijding tussen twee voertuigen op de Hulswitweg in Haarlem

Geschreven door Michel van Bergen op maandag 14 maart 2011

Haarlem – Bij een aanrijding in de Waarderpolder in Haarlem zijn maandagavond twee gewonden gevallen. Rond kwart over tien reden de twee voertuigen bij de hoek Lucasweg / Hulswitweg toen ze door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing kwamen.

Een van de wagens kwam na de klap tegen een boom tot stilstand de andere bestuurster kon haar wagen aan de kant parkeren. Omdat er mogelijk sprake van een beknelling was werd onder andere de brandweer gealarmeerd om assistentie te verlenen.

De bestuurster van de auto die tegen de boom aan was geklapt is door ambulancepersoneel gestabiliseerd uit het voertuig gehaald om nekletsel te voorkomen. Beide bestuursters zijn vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere verzorging. De Verkeersongevallen Analyse is later op de avond ter plaatse gekomen om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.