Aanhoudingen en boetes bij project tegen overlast in Haarlem-Noord

Geschreven door de Redactie op zondag 27 maart 2011

Haarlem – De politie liet vorige week donderdag weten dat zij in samenwerking met toezichthouders van de gemeente Haarlem een project zijn gestart voor extra toezicht en handhaving in Haarlem-Noord. Dit met name in de nachtelijke uren in het weekend als er vernielingen en overlast wordt veroorzaakt. Door de politie is zowel opvallend als onopvallend gesurveilleerd.

De eerste avonden en nachten is opgetreden tegen twee overlastveroorzakende groepen jongeren. Daarnaast zijn er bekeuringen uitgeschreven voor vechten op de openbare weg, wildplassen, baldadigheid en voor het bezit van softdrugs.

Politieagenten zagen vrijdagavond 25 maart omstreeks 23:00 uur enkele jongemannen zich verdacht gedragen bij een geparkeerd busje aan de Planetenlaan. De agenten gingen vervolgens op onderzoek en daarbij bleek het tweetal in hun busje en op zak totaal 34 voorgedraaide joints bij zich te hebben.

Zij zijn aangehouden en de joints in beslag genomen. Er wordt proces-verbaal tegen hen opgemaakt.

 1. Tim
  27 maart 2011 op 14:46 | #1

  ”Zij zijn aangehouden en de joints in beslag genomen…”

  En zo had de politie toch nog een leuke avond op het bureau!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. hoi!!!
  27 maart 2011 op 17:15 | #2

  Het was een “rustig” avondje :p

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. je moer
  27 maart 2011 op 21:12 | #3

  laat die jongeren lekker genieten van hun ‘joints’

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.