Politieagenten zoeken met politiehond in de Raaks naar verdachte mannen

Geschreven door de Redactie op woensdag 9 februari 2011

Haarlem – Woensdagavond rond 22:30 uur meldde zich er een getuige bij de politie dat hij zojuist drie mannen had gezien bij de Raaks, die goederen aan het overladen waren van de ene auto naar de andere. Eén auto was weggereden, twee personen waren een pand binnen gegaan. De melder vond dit verdacht en de politie besloot na de melding het pand binnen te gaan.

Er werd met behulp van een politiehond gezocht, waarbij één persoon werd aangetroffen in het pand. Het betrof een 38-jarige Haarlemmer. De man bleek in het bezit te zijn van meerdere werktuigen. Ook werd er een tas met koperen pijpen aangetroffen.

De man is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau voor verhoor. De politie doet onderzoek.

Geen reacties mogelijk.