Coffeeshop Dreamland aan het Brouwersplein overvallen

Geschreven door Michel van Bergen op zondag 13 februari 2011

Haarlem – Onbekenden hebben zondagavond coffeeshop Dreamland aan het Brouwersplein in Haarlem overvallen. De dadersslagen even na achten toe bij de shop in de Leidsebuurt van Haarlem. De politie is direct een grote zoekactie begonnen waarbij onder andere een helikopter is ingezet.

Politieauto’s zochten alle straatjes in de Leidsebuurt af op zoek naar de daders. Een woordvoerder van de politie Kennemerland kon zondagavond nog geen verdere mededelingen doen over een eventuele buit van de daders.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. michel
  13 maart 2011 op 16:14 | #1

  tja wie drugs verkoopt.moet niet lullen als hij een keer berooft woord.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. michel
  13 maart 2011 op 16:14 | #2

  michel :tja wie drugs verkoopt.moet niet lullen als hij een keer berooft woord.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.