Speurhonden helpen met zoekactie naar vermiste man in Haarlem

Geschreven door de Redactie op zondag 2 januari 2011

Haarlem – De politie heeft zondagmiddag in samenwerking met stichting Signi met speciale speurhonden gezocht naar de sinds vrijdagavond vermiste man. De 83-jarige demente man is sinds vrijdag aan het begin van de avond nergens meer gezien. De speurhonden hebben zondagmiddag in de buurt van de woning van de man gezocht.

De speurtocht heeft tot op heden helaas geen resultaat opgeleverd. De politie maakt zich dan ook grote zorgen om deze man en verzoekt iedereen die iets weet contact op te nemen met de politie in Haarlem, via telefoonnummer 0900-8844.

Het signalement van de man is als volgt:
– de man heeft een kaal hoofd, met een randje wit haar
– hij draagt vermoedelijk een lange lichtbruine regenjas
– een broek met daarop een t-shirt of een overhemd los
– aan zijn voeten draagt hij zwarte Croc’s
– de man verplaatst zich schuifelend

De 83-jarige Haarlemmer is dementerend en is vermoedelijk sinds vrijdag begin van de avond weg uit zijn huis aan de Hendrik Rozenlaan. Hij heeft dringend medicijnen nodig, onder meer voor suikerziekte en hoge bloeddruk.

Geen reacties mogelijk.