Man vernielt ruiten van auto’s en rijdt slagboom kapot bij ziekenhuis

Geschreven door de Redactie op maandag 10 januari 2011

Haarlem – In de nacht van zondag op maandag kwam er even na middernacht een melding binnen van bewoners van de Dokter de Liefdestraat dat er zojuist ruiten van een auto vernield waren. De bewoners hadden de dader weg zien rijden en gaven het signalement van het voertuig door aan de politie.

Rond hetzelfde tijdstip kwam er een andere melding binnen dat eenzelfde soort voertuig was weggereden bij het Kennemer Gasthuis met daarin een bestuurder die onder invloed van alcohol was. Bij het wegrijden is een slagboom vernield.

Politiemensen hebben de bestuurder, een 44-jarige IJmuidenaar, vervolgens opgespoord en aangehouden. De man bleek onder het bloed te zitten en na een ademanalyse op het politiebureau bleek hij een alcoholpromillage van 1.86 te hebben.

De man is ingesloten en zal worden verhoord.

Geen reacties mogelijk.