Alerte getuige ziet verdachte man bij auto’s in pargeergarage Raaks

Geschreven door de Redactie op dinsdag 18 januari 2011

Haarlem – Een alerte getuige meldde in de nacht van maandag op dinsdag dat in de parkeergarage aan de Raaks een man liep die opvallend veel belangstelling toonde voor de auto’s die daar stonden. De getuige had de agenten een signalement gegeven van de man. De agenten zagen een man lopen die aan het signalement voldeed en hielden hem staande.

De man die inmiddels op de hoek Zuiderstraat/Gedempte Voldersgracht stond werd direct opstandig. Hij had geen kloppend verhaal over zijn aanwezigheid in de parkeergarage. De agenten troffen in de parkeergarage twee auto’s aan met schade aan portiersloten.

De politiemensen hebben de man, een 25-jarige Haarlemmer, aangehouden op verdenking van poging inbraak in auto’s. Bij een fouillering van de verdachte werd een mes aangetroffen.

Deze is in beslag genomen. De Haarlemmer is ingesloten. De politie onderzoekt de zaak.

Geen reacties mogelijk.