80-Jarige man aangereden door auto bij oversteken op Laan van Angers

Geschreven door de Redactie op maandag 3 januari 2011

Haarlem – Een 80-jarige inwoner van Haarlem is maandagochtend rond 09:15 uur gewond geraakt na een aanrijding met een personen- auto. Dit gebeurde op de Laan van Angers. De voetganger stond in de middenberm en wilde de weg oversteken. Een naderende auto, bestuurd door een 19-jarige Haarlemmer kon niet op tijd tot stilstand komen en raakte de voetganger met lage snelheid.

De voetganger kwam hierbij ongelukkig ten val, waardoor hij beenletsel opliep. De man is door een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

 1. Diemux
 2. Jack
  5 januari 2011 op 19:45 | #2

  Die bejaarden van tegenwoordig, een gevaar op de weg en een gevaar voor weggebruikers, zelfs wanneer ze niet rijden.
  Oudjes gewoon aan het lijntje houden en er is niks aan de hand.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. arie
  5 januari 2011 op 22:52 | #3

  @Jack

  Daar hou ik je aan jack, als je zelf deze leeftijd heb kom ik lang met een heel mooi touwtje!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. 3Bier
  6 januari 2011 op 09:06 | #4

  Jack heeft wel een beetje gelijk. Gisteren zag ik ook weer een oud vrouwtje met rollator oversteken bij het kruispunt ter hoogte van de Ripperda. Er is daar niet voor niets een voetgangersoversteekplaats met verkeerslicht, maar nee, mevrouw deed het wel zelf. En dan staat ze vervolgens halverwege, op een te smal stoepje met de voorbanden van de rollator op de ene weghelft en de hakken op de andere weghelft. Ze realiseren zich niet wat ze aan het doen zijn.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. hoi!!!
  6 januari 2011 op 13:53 | #5

  @3Bier op die plek is ooit een oudere mevrouw met rollator aangereden door een vrachtwagen

  Ik vind zelf ook dat soms van die oudere mensen wel iets beter uit mogen kijken, ook zoals ze soms in een auto moeilijk over het stuur zitten te turen of amper 30 rijden waar je 50 mag denk ik ook van waar zijn we mee bezig
  Maar kk vind ook dat de andere weg gerbruiker wel wat beter kunnen opletten

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Diemux
  6 januari 2011 op 22:10 | #6

  Kijkende naar de baan dat de auto heeft gereden kwam hij uit de laan van Berlijn, z’n knipperlicht stond nog aan. De oude man was al halverwege de weg dus ik vind het meer dan logisch dat de auto hem voor zou moeten laten.

  Tevens viel het op dat de chauffeur ge├»rriteerd/gehaast overkwam. Stond constant een meter of 10 van het slachtoffer en heeft enkel iets van 20 seconden met het slachtoffer gesproken… Totaal niet ge├»nteresseerd in de situatie.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. Jack
  6 januari 2011 op 22:44 | #7

  @arie
  Je zou me een groot plezier doen als je dat hele mooi touwtje om mijn nek heen zou binden op die leeftijd, maar ik ben dan ook wel een voorstander van euthanasie.
  Wellicht was deze man ook een beetje levensmoe, het zou zomaar kunnen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.