Politie start buurtonderzoek na ernstige mishandeling van man [update]

Geschreven door de Redactie op donderdag 30 december 2010

Haarlem – De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een geweldsincident donderdagmiddag omstreeks 17:30 uur op de Zwemmerslaan, waarbij een man ernstig gewond raakte. In de omgeving hield de politie drie mannen aan, zij zijn overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor. De rol van eenieder wordt onderzocht. Update: 20:20 uur

Gezien de ernst van de verwondingen werd ook direct het Mobiel Medisch Team gealarmeerd om het slachtoffer aan zijn verwondingen te helpen. Het slachtoffer is na behandeling door ambulancepersoneel per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling van zijn verwondingen.

Het is nog niet bekend wat zich nu precies heeft afgespeeld, de politie doet onderzoek, waaronder buurtonderzoek. Volgens diverse buurtbewoners zou de mishandeling te maken hebben met een drugsdeal.

Mensen die getuige zijn geweest of anderszins informatie hebben die voor de politie van belang kan zijn, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem, via 0900-8844.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. Diemux
    31 december 2010 op 00:50 | #1

    Wel zo netjes om het kenteken van de auto van het slachtoffer onherkenbaar te maken.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.