Papieren en passen in prullenbak gegooid door drie mogelijke zakkenrollers

Geschreven door de Redactie op dinsdag 7 december 2010

Haarlem – De politie heeft dinsdagmiddag rond 14:30 uur drie mogelijke zakkenrollers aangehouden. Dit gebeurde op de kruising van de Zijlvest/Raaks. Vlak hiervoor kwam er een melding van de beveiliging van een winkel aan de Grote Houtstraat, dat drie personen zich verdacht gedroegen. Ook had een beveiliger gezien dat één van de personen iets in een prullenbak had gegooid.

Dit bleek om verschillende papieren en passen te gaan. Het drietal, een 26-jarige man en twee vrouwen van 28 en 43 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Zij zullen verhoord worden.

De politie doet onderzoek.

Geen reacties mogelijk.