Ouder echtpaar slachtoffer van babbeltruc door nog onbekende vrouw

Geschreven door de Redactie op maandag 13 december 2010

Haarlem – De politie is op zoek naar een nog onbekende vrouw die maandagavond een ouder echtpaar aan de Delftlaan heeft opgelicht. De vrouw belde bij het echtpaar aan en deed zich voor als werk- neemster van een zorginstelling. Zij vertelde tijdens haar bezoek dat haar auto in een andere gemeente stond met autopech en ze wilde graag geld lenen om haar auto direct te laten repareren.

In goed vertrouwen heeft het echtpaar een geldbedrag aan de vrouw meegegeven, maar van haar is nooit meer iets vernomen. Toen het echtpaar argwaan kreeg en met de betreffende zorginstelling belden, bleek dat het om een oplichtster ging.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen van deze oplichting. Denkt u deze vrouw gezien te hebben of heeft u, of mensen in uw omgeving, een vrouw met een soortgelijk verhaal aan de deur gehad? Neem dan contact op met de politie in Haarlem. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844.

 1. Gabriƫl
  16 december 2010 op 17:27 | #1

  Dat soort auto’s zijn meestal via het bedrijf lid van de ANWB.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Missa
  16 december 2010 op 19:13 | #2

  Ja maar de meeste ouderen staan daar niet bij stil….daarom zijn ze ook zo goed op te lichten….helaas…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.