Man ernstig gewond na val met fiets op Turfmarkt

Geschreven door Rowin van Diest op zondag 12 december 2010

Haarlem – Een 51-jarige man is in de nacht van zaterdag op zondag ernstig gewond geraakt. De man fietste rond kwart over twaalf in de richting van het Zuider Buiten Spaarne toen het misging. De man kwam met zijn fiets ten val en raakte ernstig gewond. Hulpdiensten, waaronder een traumateam vanuit Amsterdam gingen met spoed richting de Turfmarkt.

Ambulancebroeders hebben de man eerste hulp verleend en zijn later geassisteerd door de arts van het Mobiel Medisch Team. De man is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling aan zijn verwondingen. De man leek in eerste instantie een schedelbreuk er aan over gehouden te hebben, echter liet de politie de volgende dag weten dat de man er nekletsel aan over heeft gehouden.

De exacte toedracht van het ongeval is nog niet bekend, echter roken politieagenten een sterke alcohollucht bij de man.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.