Jongen vertelt vrouw in ruil voor geldbedrag waar haar gestolen fiets is

Geschreven door de Redactie op woensdag 15 december 2010

Haarlem – De politie is op zoek naar een persoon die woensdag aan het einde van de middag een fiets meegenomen heeft aan de Kleine Houtstraat. Toen de eigenaresse merkte dat haar fiets verdwenen was, werd zij benaderd door een jongen die haar wel kon vertellen waar hij fiets was. In ruil voor een geldbedrag kon hij zorgen dat de fiets terug zou komen.

De jongen kwam enkele ogenblikken later inderdaad met de fiets aan, maar bijbehorende tassen die aan de fiets hingen, ontbraken. De politie wil graag weten wie deze jongen is en komt daarom graag in contact met mensen die hebben gezien dat er een fiets meegenomen werd aan de Kleine Houtstraat, of met mensen die een soortgelijk iets is overkomen.

Er kan gebeld worden naar de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.