Dronken man rijdt op velgen door Haarlem na twee lekke banden

Geschreven door de Redactie op woensdag 1 december 2010

Haarlem – Bij de politie kwam woensdagavond omstreeks 23:50 uur via een oplettende burger de melding binnen dat op de Lange Herenvest een auto reed met twee lekke banden. De auto reed door op de velgen, met een vonkenregen als gevolg. De bestuurder zou onder invloed van alcohol zijn. De agenten troffen de auto aan op de Oudeweg en zetten deze langs de kant van weg.

De bestuurder, een 51-jarige man uit Spaandam-West bleek inderdaad onder invloed van alcohol te rijden. Bij hem werd na ademanalyse een promillage geconstateerd van 1,44, bijna drie keer de wettelijk maximaal toegestane waarde.

De man is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Hij kreeg een proces-verbaal voor het rijden onder invloed.

Geen reacties mogelijk.