Automobilist mishandeld na ruzie met sneeuwbal gooiende jongeren

Geschreven door de Redactie op zondag 5 december 2010

Haarlem – In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 00:10 uur kreeg een 27-jarige Haarlemse automobilist op de Schalkwijkerstraat ruzie met een groepje sneeuwballen gooiende jongens. Toen hij uitstapte is hij door twee van hen geschopt en geslagen. Zij vluchtten weg nog achternagereden door een getuige doch die verloor hen uit het oog.

Het slachtoffer trachtte een andere jongen uit het groepje nog vast te houden doch een nadere omstander hielp hem te ontsnappen.

 1. shab Schalkwijk 023
  5 december 2010 op 21:08 | #1

  ewa ja pik moet je maar niet zo stoer langs rijden

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Gabriël
  6 december 2010 op 01:58 | #2

  Bestuurders schrikken als iemand erop gaat gooien. Je heb alle aandacht nodig aan de weg, en niet aan jongetjes die bezig zijn met sneeuwballetjes werpen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. …..
  6 december 2010 op 09:19 | #3

  wat een stumpert ben je dan zeg om iemand
  1 te bekogelen met sneeuw als diegene aan het rijden is … Maatr daar kom je wel achter als je zelf oud genoeg bent om achter het stuur te zitten!!

  2 om dan online zo’n kansloze reactie neer te zetten..

  Geeft mij dus ook het recht om jouw te slaan en te schoppen als je kop me niet aan staat.. is net zo stumperig als wat er nu gebeurd is! (wie ben jij om eigen rechter te spelen als iemand in jouw ogen te hard rijd.)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Papatrick
  6 december 2010 op 09:57 | #4

  shab Schalkwijk 023 :
  ewa ja pik moet je maar niet zo stoer langs rijden

  Dit moet wel een reactie zijn van zo’n kansloze stumper, die laatst met z’n allen zo stonden te schreeuwen in de Zuidtangent ;) ! Ik denk dat die agenten hem goed hebben geraakt met hun knuppel, want het lijkt erop dat hij z’n laatste restje verstand ook is verloren…..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. richard bakker
  6 december 2010 op 15:09 | #5

  Weet waar jullie stoere praatjes vandaan hallen altijd zelfde liedje. Stoer doen achter je beeldscherm maar als je in het echter bij staat hou. Je verstanding je kaaken opelkaar gedrukt. Een man achter je computer. Moet je het ok op de strAat zij en kan je we’ll zo praten dit dat maar iedreen is klein geweest iedreen heeft wat gedaang in ze jeugd dus hou lekker op met die onrust zaaie………!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. adriaantje
  6 december 2010 op 16:04 | #6

  Flinke jongens om met een mannetje of tien iemand in elkaar te trappen…
  Beetje jammer dat er niet een paar mensen in de buurt waren om het slachtoffer te ontzetten.
  Inderdaad kansloos volk wat dit doet en ook nog eens zo een domme reactie neerzet.
  Waarschijnlijk hele eerst hele dag spijbelen van het laagste nivo VMBO of bijzonder onderwijs, om dan even stevig te blowen en dan langs de openbare weg gevaarlijke situaties te gaan veroorzaken, met mogelijke schade of erger.
  Dom geboren en nooit iets (bij)geleerd….. kaffers!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. Papatrick
  6 december 2010 op 20:18 | #7

  Richard, heel even een vraagje. Kun je mij vertellen waar jij je VMBO gehaald hebt, dan doe ik mijn kinderen iig niet naar die school. Want met zoveel spellingsfouten moet dat wel een hele slechte school zijn. En om antwoord te geven op je vraag; JA, zo ben ik ook op straat. En ik heb niet alleen een grote bek, maar weet ook wanneer ik moet ingrijpen of niet. Dus de vraag aan jou is; wanneer bij jij voor het laatst gestopt om twee vechtende mannen uit elkaar te halen of om belangeloos eerste hulp te verlenen bij ongevallen?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. christina
  7 december 2010 op 08:01 | #8

  tjonge jonge, ik was aan t werk dus heb er niks van meegekregen, maar had zeker aktie ondernomen, net zoals ik gedaan heb, toen ik zatedagnacht zag dat 2 klojo,s t zo leuk vonden om ruitewissers van een aantal auto,s omhoog, aan t zetten waren,en eerder die avond ook sneeuwballen aan t gooien waren naar fietsers en auto,s en ja ook tegen mijn raam,wel jammer is het dat de politie het zo druk had door niet meteen in te kunnen grijpen, want t duurde ff voor ze kwamen, en ja toen waren die knapen al weer weg, en ik weet niet of ze gevonden zijn,als ik boven staande lees denk ik zomaar van niet.nomaals jeugd, verveling, mentaliteit, en opvoeding, (al weet ik dat, je kan t met je kids nog zo goed doen, als ze verkeerde vrienden krijgen ben je als ouder nergens meer),,,,,,,,,dat is wat ik mis bij de jongeren.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 9. EPS
  8 december 2010 op 18:06 | #9

  Ooit……… lopen deze jongens de verkeerde tegen het lijf……..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.