Agressieve Hoofddorper(18) raakt gewond bij vernielen ruit van café

Geschreven door de Redactie op zondag 5 december 2010

Haarlem – Een 18-jarige Hoofddorper die omstreeks 04:15 uur een ruit vernielde van een café aan de Gedempte Oude Gracht veroorzaakte de politie handenvol werk. De man was samen met een vriend het café uitgezet. Hij sloeg daarop een ruit in. Daarbij verwondde hij zijn hand flink. Na een korte achtervolging door de politieagenten kon hij worden aangehouden.

Hij gedroeg zich echter agressief en bleef zich verzetten. Hij werd voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd. Ook daarbij bleef hij zich zo verzetten dat hij niet kon worden geholpen. Daarop is hij overgebracht naar een politiecel in het hoofdbureau en daar is hij uiteindelijk behandeld door een dokter.

Hij is voor nader onderzoek ingesloten en er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

 1. Kees
  5 december 2010 op 17:54 | #1

  Wat een kneus.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. christina
  7 december 2010 op 08:10 | #2

  fijne afsluiting voor zo,n avond voor deze hardwerkende mensen, die hun zaak proberen draaiend te houden en het,voor de uitgaande mensen gezellig te maken.hoop wel dat die klojo, van zijn uitkering de ruit mag betalen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.