Verdachte mishandeling bij het Drilsmaplein aangehouden

Geschreven door de Redactie op zondag 28 november 2010

Haarlem – Zondagavond even na 19.00 uur heeft de politie een man aangehouden aan het Drilsmaplein in verband met mishandeling. De man had eerder die avond een 26-jarige vrouw in een woning mishandeld, waarna hij er vandoor ging. Toen agenten in de woning aanwezig waren, kwam de man terug naar de woning.

Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. De man wordt verhoord.

  1. minie
    29 november 2010 op 17:14 | #1

    het gaat goed op de drilsmaplein, elke keer is er wat aan de hand de laatste tijd wordt er gek van. ik snap niet dat de politie er niks aan doet. ik laat mijn kinderen hier niet meer spelen, want ik vindt het niet meer veilig op dat plein.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.