Professionele hennepplantage ontmanteld in pand Amsterdamsevaart

Geschreven door Rowin van Diest op zondag 28 november 2010

Haarlem – In een pand aan de Amsterdamsevaart is zondagmiddag een hennepplantage ontmanteld. In het pand was een professionele hennepplantage opgebouwd, waar tussen de 700 en 800 planten stonden. Een bergingsbedrijf heeft alle planten en apparatuur in een container gedaan en meegenomen.
Update 16:25 uur

De politie heeft één persoon aangehouden wegens betrokkenheid bij de hennepplantage.

Update 16:25 uur:
In het pand, waar in de ochtend omstreeks 10:30 uur een in werking zijnde hennepkwekerij werd aangetroffen, bleken 781 planten aanwezig te zijn. De planten en de aanwezige apparatuur zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd. Daarnaast werd geconstateerd dat er sprake was van diefstal van elektriciteit.

De in het pand aanwezige man, een 35-jarige Amsterdammer, werd aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. (..)
    29 november 2010 op 14:43 | #1

    hahaha die foto’s!
    een geheel nieuw concept…

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.