Buurman betrapt inbreker tijdens inbraak in bedrijfspand Waarderpolder

Geschreven door Rowin van Diest op woensdag 17 november 2010

Haarlem – De politie heeft deze avond een inbreker van het dak gehaald bij een bedrijfspand aan de Nijverheidsweg in de Waarderpolder. De inbreker was gesnapt door de buurman die direct de politie alarmeerde nadat de inbreker over het hek klom. Na enige tijd zoeken door diverse politieagenten werd de inbreker op het dak van het pand aangetroffen.

Met behulp van een ladderwagen van de brandweer is de inbreker onder begeleiding van twee politieagenten geboeid naar beneden gebracht. Een politiebusje stond klaar om de inbreker over te brengen naar het politiebureau.

De politie heeft met een politiehond nog gezocht naar het inbrekersgereedschap wat de inbreker bij zich had, echter werd dit nergens meer aangetroffen. De brommer van de inbreker is later op de avond door de politie opgehaald.

Fotografie: Rowin van Diest & Clifford Smit

 1. M
  18 november 2010 op 11:17 | #1

  Koud, in alleen een T-Shirt.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. H
  18 november 2010 op 12:11 | #2

  mooie foto’s!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. christina
  19 november 2010 op 11:19 | #3

  de kosten die gemaakt zijn,worden hopelijk wel verhaald bij dit ventje,
  dat word dus een korting op zijn uitkering, want werken doet ie vast niet.
  ik weet nog wel een klusje voor m, het pand dagelijks goed schoon maken, tenslotte weet hij nu hoe het er van binnen uit ziet.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.