Auto totaal vernield door autobrand in Haarlem noord

Geschreven door Michel van Bergen op vrijdag 19 november 2010

Haarlem – Bewoners van de bomenbuurt in Haarlem noord werden in de nacht van donderdag op vrijdag opgeschrikt door een autobrand. Rond kwart voor twee hoorde een man vanuit zijn slaapkamer geknetter en zag een veel licht van buiten komen waarop hij besloot een kijkje te nemen. Tot zijn schrik zag hij een geparkeerde auto op de hoek Wilgenstraat / Marnixplein in lichterlaaie staan.

Hierop alarmeerde de man de brandweer die met een tankautospuit ter plaatse kwam. Een andere buurman haalde direct zijn auto weg, welke naast het brandende voertuig stond geparkeerd. Ondanks het adequate optreden van de brandweer kon niet worden voorkomen dat de wagen volledig was verwoest aan de voorkant. De oorzaak van de brand is nog onbekend, de politie is een onderzoek gestart.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.